Právě vysíláme

KIM KARDASHIAN pomohla dalšímu odsouzenému vězni. Muž z Miami je po 22 letech volný

8. května 2019 9:10
KIM KARDASHIAN pomohla dalšímu odsouzenému vězni. Muž z Miami je po 22 letech volný

Kim Kardashian před časem oznámila, že poctivě studuje a už v roce 2022 by se mohla stát advokátkou. Na svou budoucí profesi se mimo studia také připravuje tím, že se zabývá osudy lidí, kteří byli neprávem odsouzeni na doživotí. Komu hvězda reality show pomohla dostat se z vězení?

V loňském roce pomohla Kim ženě jménem Alice Marie Johnson, která byla za drogy odsouzena k doživotí a po 21 letech strávených ve věznici byla díky Kim propuštěna na svobodu. Matka tří dětí a manželka rappera Kanyeho Westa se dokonce tenkrát za ženu přimluvila u amerického prezidenta Donalda Trumpa.

Podobný osud jako Alice zažíval i Jeffrey z Miami, jenž byl rovněž za drogovou činnost odsouzen na doživotí. Díky Kim a jejímu týmu právníků byl však jeho případ znovu prozkoumán a muž byl po 22 letech ve vězení propuštěn a nyní může konečně znovu žít se svou rodinou a zařadit se do společnosti.

Kim se o Jeffreym zmínila na Twitteru, kde napsala, že muž sice musel strávit dost dlouhou dobu za mřížemi, ale nakonec měl přeci jen jeho příběh šťastný konec a ona samotná je šťastná, že to se svým týmem znovu dokázala.

Kim Kardashian řádně splní všechny své studijní povinnosti, bude oficiálně zapsána do právnické komory v Kalifornii.  Právě tam totiž není potřeba, aby měla právnické vysokoškolské vzdělání a chodila na univerzitu.

 

 

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat