Právě vysíláme

KIM KARDASHIAN ukázala pokoj svých dětí! Tolik hraček pohromadě jste ještě neviděli

15. února 2020 16:10
KIM KARDASHIAN ukázala pokoj svých dětí! Tolik hraček pohromadě jste ještě neviděli

Kim Kardashian a Kanye West žijí v domě, který na sociálních sítích vzbudil rozporuplné reakce. Slavná dvojice si totiž libuje v minimalismu a v jejich obrovské vile se nenachází skoro žádný nábytek. Jak tedy mohou vypadat dětské pokoje?

Ačkoliv Kim a Kanye vydělávají miliony dolarů, do vybavení domácnosti se jim zjevně příliš investovat nechtělo. V jejich obrovském domě v Los Angeles je totiž minimum dekorací a nábytku a dům tak připomíná spíše jeskyni než místo, kde bydlí šestičlenná rodina.

Pozoruhodný styl manželů sklidil na sociálních sítích posměch, a tak se Kim Kardashian rozhodla ukázat, že dětské pokoje jejich ratolestí rozhodně nevypadají jako zbytek domu a na Instagram natočila jejich hernu, která překypuje hračkami.

„Vždycky říkáte, že je můj dům minimalistický – to jste ale ještě neviděli dětský pokoj,“ říká ve videu a ukazuje pokoj, ve kterém nechybí spousta hudebních nástrojů, zabudovaný projektor na sledování filmů, miniaturní kuchyňka s obchůdkem, houpací koníci, domeček na panenky a spoustu dalším věcí určených pro děti North, Saintha, Chicago a Psalma.

 

 

Zdroj: Instagram, Complex

Články, které by tě mohly zajímat