Právě vysíláme

Kim Kardashian West sdílela fotky z oslavy na soukromém ostrově: Následovala tvrdá kritika

29. října 2020 14:10
Kim Kardashian West sdílela fotky z oslavy na soukromém ostrově: Následovala tvrdá kritika

Influencerka Kim Kardashian West na Twitteru sdílela fotky z velkolepé oslavy narozenin na soukromém ostrově. Ačkoliv se snažila o to, aby příspěvek zněl vkusně, mnozí uživatelé jí za to nemilosrdně zkritizovali.

Nepovedlo se

Kim Kardashian West opět pobouřila sociální sítě. Čtyřicetiletá Američanka sdílela fotky z extravagantní několikadenní oslavy svých narozenin, které se navzdory koronavirové pandemii uskutečnily na soukromém ostrově. „40 a cítím se požehnaně. Žádný den neberu jako hotovou věc, zejména v těchto časech, kdy si všichni uvědomujeme, co je skutečně důležité,“ vzkázala Kim na Twitteru.

Populární influencerka následně přidala další vzkaz, v němž uvedla: „Po dvou týdnech plných testů a karantény jsem pozvala svoje blízké na pobyt na soukromém ostrově, kde jsme mohli na chvilku předstírat, že je vše zase normální.“

Není překvapením, že „normální“ pobyt na soukromém ostrově trochu pobouřil uživatele Twitteru. „Je to groteskní,“ odpověděl jeden anonymní uživatel. „Zrušila jsem srpnovou svatbu a listopadové líbánky. Matku jsem za 8 měsíců objala jen jednou. Tady nejde jen o privilegium – je to odporné,“ vzkázala známé influencerce uživatelka Ida Skibenes.

Zdá se, že co se nevkusných příspěvků na sociálních sítích týče, tak je Kim jasnou vítězkou. Známá tvář pořadu Keeping Up With The Kardashians si svůj přešlap zřejmě trochu uvědomila, protože v následujícím příspěvku vyzvala svoje sledující, ať jdou k volbám ve Spojených státech.

Zdroj: Twitter, BBC, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat