Právě vysíláme

Kim Kardashian zdokumentovala miliardový rozvod s rapperem Kanye Westem v reality show

6. dubna 2021 8:10
Kim Kardashian zdokumentovala miliardový rozvod s rapperem Kanye Westem v reality show

Kim Kardashian zdokumentovala svůj rozvod s rapperem Kanye Westem rovnou ve dvou dílech reality show.

Hvězda Keeping Up With The Kardashian již v lednu natočila 20. a poslední sérii reality show. V době, kdy se objevily první zprávy o jejím blížícím se rozvodu. Dvě epizody by se měly týkat právě miliardového rozvodového boje s Kanye Westem.

Seriál by měl být vysílán už příští měsíc, přičemž kamery sledovaly Kim v posledních devíti měsících jejího manželství s rapperem. V reality show nahlédneme do emocionálních bojů celé rodiny.  V jednom momentu se Kim zhroutí a říká: „Už to nedokážu, cítím se jako poražený“.

Kim podala u vrchního soudu v Los Angeles žádost o rozvod po téměř sedmiletém manželství  s žádostí o společné opatrovnictví jejich čtyř dětí. Jejich vypořádání by však mohlo zahrnovat předběžný příkaz, který brání dvojici prozradit intimní podrobnosti samotného rozvodu – ať už ve skutečnosti, v televizi, v hudbě nebo v rozhovorech.

Kim a Kanye se svými čtyřmi dětmi

Kim si najala rozvodovou právničku hollywoodského herce Johnnyho Deppa Lauru Wasser, která ji zastupovala už při jejím druhém rozvodu s basketbalovým hráčem Krisem Humphriesem. Pár se rozešel pouhých 72 dní poté, co v roce 2011 uspořádali honosnou svatbu za 7 milionů liber (cca 214 milionů korun).

Zdroj: E!, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat