Právě vysíláme

Kim Kardiashian nafotila snímky se svými dětmi. Následovala podivná reakce Kanyeho Westa

10. února 2022 13:39
Kim Kardiashian nafotila snímky se svými dětmi. Následovala podivná reakce Kanyeho Westa

Rozvod Kim Kardashian s Kanye Westem už se táhne přes rok a ex partneři se zatím nedomluvili na tom, jak bude probíhat. Kim však nyní nafotila zcela nové snímky pro americký prestižní magazín Vogue a řekla, že se chystá na zcela novou etapu jejího života.

Kim pro Vogue nafotila krásné snímky, na kterých figurují i její čtyři děti – osmiletá North, šestiletý Sainth, čtyřletá Chicago a dvouletý Psalm. V rozhovoru pak hvězda sociálních sítí uvedla, že v další etapě svého života se rozhodla zaměřit jen na sebe a své děti. „Po dlouhou dobu jsem se snažila dělat ostatní šťastnými. V posledních dvou letech jsem se proto rozhodla, že upřednostním vlastní štěstí. A je to skvělé. I když to vedlo k řadě změn a mému rozvodu, myslím, že je důležité, abychom k sobě byli upřímní. Zvolila jsem si sebe,“ řekla Kim v rozhovoru.

Fotografie dětí sdílel na svém profilu i rapper Kanye West.Bože, dej naši rodinu zase dohromady,“ připsal k snímkům. Právě jeho střídavé chování pak fanouškům přijde velmi zvláštní. Kanye se totiž na veřejnosti objevuje po boku nové přítelkyně a na výchovu Kim často nadává. Podle některých jeho dalších vyjádřeních to ovšem vypadá, že o rozvod nestojí a chce rodinu zachránit.

Články, které by tě mohly zajímat