Právě vysíláme

KIT HARINGTON, hvězda seriálu HRA O TRŮNY, je v léčebně. Údajně řeší problémy se stresem a alkoholem

29. května 2019 15:10
KIT HARINGTON, hvězda seriálu HRA O TRŮNY, je v léčebně. Údajně řeší problémy se stresem a alkoholem

Americká média přinesla zprávu, že populární herec Kit Harington aka Jon Snow ze seriálu Hra o trůny je pár posledních týdnů v léčebně. Fanoušci po celém světě herci vyjádřují podporu a doufají, že bude brzy v pořádku.

Meditace a pozitivní náhled

Mluvčí Kita Haringtona potvrdil, že herec chce využít pauzy ve svém nadupaném kalendáři k tomu, aby „vyřešil nějaké soukromé věci“. Zdroj blízko k herci rovněž uvedl, že si Angličan zařídil pobyt v léčebně kvůli problémům se stresem a alkoholem. Centrum, ve kterém je Harington ubytován, se specializuje na psychologické koučování, praktikování meditace a kognitivně-behaviorální terapie jako léčbu proti stresu. Angličan strávil ve specializovaném centru zatím necelý měsíc.

Fanoušci z celého světa nyní posílají Haringtonovi dojemné vzkazy, ve kterých mu přejí brzké uzdravení. Podle zdrojů hercovi značně pomáhá i jeho žena, herečka Rose Leslie.

Harington údajně nesl ukončení ságy Hra o trůny těžce. Herec nikdy netajil, že mu jsou ostatní lidé v tomto seriálu velmi blízcí a že si tento televizní projekt nesmírně užil. Mrkněte například na jeho reakci, když se dozvěděl, že jeho postava (Jon Snow) v seriálu zabije svoji lásku, Daenerys.

Ať už je situace nyní jakákoliv, přejeme ti brzké uzdravení, Kite!

Zdroj: Cosmopolitan UK, Entertainment Weekly, Instagram, LadBible, Page Six

Články, které by tě mohly zajímat