Právě vysíláme

Klobouk dolů: Dvanáctiletý DJ pořádal párty na školních záchodcích. Spolužáky rozehnal až pedagogický sbor

20. prosince 2020 15:10
Klobouk dolů: Dvanáctiletý DJ pořádal párty na školních záchodcích. Spolužáky rozehnal až pedagogický sbor

Cael Bell je evidentně šikovný kluk. Už ve dvanácti letech obstojně ovládá mixpult a nyní se tuhle nelehkou dobu rozhodl svým spolužákům zpestřit menší párty na školních záchodech. Všichni se skvěle bavili… dokud nepřišel pedagogický sbor.

Jméno Cael Bell pravděpodobně ještě uslyšíte. Tenhle dvanáctiletý klučina totiž velmi dobře ovládá mixpult a nyní navíc ukázal, že má i parádní nápady: rozhodl se totiž pro své spolužáky z katolické školy sv. Antonyho v Urmstone v Manchesteru uspořádat párty na školních záchodech.

Týden před mejdanem jim přes Snapchat poslal pozvánku, na párty se pak všichni dobře bavili. Alespoň do doby, než na záchod vtrhl pedagogický sbor a všechny žáky rozehnal. Chudákovi Caelovi navíc vzali jeho mixpult s tím, že mu bude vrácen až na konci roku. Zda učitelé nepovolí se teprve ukáže, už teď však mladý DJ může říct, že má v něčem opravdu štěstí: jeho maminka totiž věc vzala s humorem.

„Zorganizoval o přestávce party pro spolužáky, tancovali na záchodech, Cael pouštěl a mixoval hudbu. Říkal, že se všichni skvěle bavili, až do okamžiku, kdy na záchody vtrhli učitelé, kterým se zábava nepozdávala,” uvedla k nepovolenému mejdanu a dodala: „Náš syn dokázal akci zorganizovat, pobavit celou řadu lidí a my jsme za to na něj pyšní!” 

Fakt je, že její syn se ukázal jako kluk několika talentů – klobouk dolů!

 

Zdroj: Ladbible, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat