Právě vysíláme

Kočičí zloděj dopaden. Majitelka musela vytvořit skupinu na Facebooku, aby sousedům vše vrátila

12. října 2020 18:00
Kočičí zloděj dopaden. Majitelka musela vytvořit skupinu na Facebooku, aby sousedům vše vrátila

Podvodný kočičí zloděj, který terorizoval město Altoona v Pensylvánii, byl nakonec odhalen. Video se stalo virálním hitem na sociálních sítích.

Identitu zloděje odhalila na Facebooku jeho matka, která už nemohla tiše přihlížet tomu, jak její nevyzpytatelný kocour okrádal své sousedy o žabky, sandály, tenisky a boty. Nevšední zloděj byl identifikován jako černo-bílý kocour jménem Jordan, který žije v Altooně se svou paničkou BJ Rossovou.

 

Jordan se každou noc tajně vykrádal z domu, aby ukradl boty svým nic netušícím sousedům. Jak se Jordanova hromada kořisti s každou další nocí zvětšovala, tak se jeho panička obávala, že se celé město brzy ocitne naboso v důsledku jeho každonočních krádeží.

 

BJ Ross musela udělat správnou věc, proto založila skupinu na Facebooku, aby situaci vyřešila a kořist svého kocoura vrátila. Ve skupině zveřejnila fotografie Jordanovy ulovené obuvi, která obsahovala více než 50 kusů bot, v naději, že bude moci boty vrátit jejich příslušným majitelům.

 

Ross vybavila zlodějského kocoura GPS trackerem, aby zjistila, kam se tajně v noci vydává, a zjistila, že Jordan nejen zajde během jedné noci k více sousedům, ale některé sousedy navštíví hned dvakrát.

 

Podívejte se na video malého chlupatého zlodějíčka, který se s kořistí vrací domu.

Zveřejnil(a) Bj Ross dne Neděle 11. října 2020

 

Zdroj: Justsomething

Články, které by tě mohly zajímat