Právě vysíláme

Kočka Zuzany Belohorcové se při cestě z Miami zasekla v Německu. Zachází s ní prý jako s kufrem

22. září 2020 16:26
Kočka Zuzany Belohorcové se při cestě z Miami zasekla v Německu. Zachází s ní prý jako s kufrem

Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová je strachy bez sebe. Kočka se při stěhování z Miami do španělské Marbelly zasekla v Německu. Zachází s ní jako s kufrem.

Při stěhování z Floridy do španělské Marbelly si Zuzana mohla vzít na palubu letadla pouze jednu kočku. Na příkaz pilota s ní druhá kočka letět nemohla. Krásná Gucci tak nakonec z Miami odletěla v nákladním letadlem 15. září. Zuzana bohužel dodnes chlupatého mazlíčka nemá.

Kočka se momentálně nachází někde v Německu a moderátorka netuší, kdy přicestuje do Španělska. „Gucci je ve Frankfurtu. Splnili jsme všechna potřebná vyšetření, vakcíny, čipování, dodali jsme potřebných tisíc papírů a potvrzení, zaplatili za celou přepravu nemalou sumu… Ale nikdo nemohl tušit, že v této nejisté (covidové) době se mění pravidla každým dnem, někdy i hodinou. A potvrzení, která byla dostačující na americké straně, už v Německu nestačila,“ svěřila se Zuzana v příspěvku na Instagramu.

Španělsko se kvůli pandemii koronaviru dostalo ze dne na den do červených čísel a neštěstí tak bylo rázem na světě. Byrokracie v tomto případě zvítězila nad lidským rozumem, a s živým tvorem se zachází jako se ztraceným kufrem,“ vysvětluje nešťastná moderátorka. Kočka je prozatím umístěna v pet centru v Německu. „Nezbývá nic jiného než jen doufat, že se v nejbližších dnech všechno vyřeší a Gucci dostane brzy zelenou a odletí za námi domů,“ věří zoufalá Belohorcová.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat