Právě vysíláme

Kokain, alkohol a násilí! JOHNNY DEPP čelí u Nejvyššího soudu řadě obvinění

9. července 2020 13:10
Kokain, alkohol a násilí! JOHNNY DEPP čelí u Nejvyššího soudu řadě obvinění

Hollywoodský herec Johnny Depp se soudí s vydavatelstvím The Sun v Londýně u Nejvyšího soudu za urážku na cti. Deník ho v článku z roku 2018 označili za „ženského násilníka“. Během líčení vyplouvají na povrch pikantnosti ze soužití Johnnyho a jeho bývalé manžely Amber Heard.

Vrchnímu soudu byly předloženy fotografie, které vypovídají o poněkud nezřízeném životním stylu piráta Johnnyho Deppa. Na fotografiích nechybí tvrdý alkohol, řádky kokainu a Johnyho krabička s lebkou s drogami připravenými k užití – v 13:37 odpoledne.

Soudu byla také předložena fotografie Deppa, na které bezvládně leží vedle postele s hlavou v nočním stolku. Snímek pořídila Heard v jejich domě v Los Angeles v roce 2013 odpoledne, když měl Johnny natáčet dokumentární film o zpěvákovi Rolling Stone Keith Richardsovi. U soudu musela hollywoodská hvězda odpovídat na dotazy právníků zastupující vydavatelství The Sun týkající se jeho rozsáhlého pití a užívání drog.

Na oblíbeného herce vyplavalo na povrch spousta obvinění. Například prý pod vlivem kokainu, whisky, pilulek a šampaňského udeřil v soukromém letadle svou bývalou manželku Amber. Hollywoodský herec musel hodně vysvětloval svůj životní styl, obvinění o napadení v letadle ale rezolutně popírá. Podle jeho slov se jedná o další důkaz představivosti jeho exmanželky. „Nejsem násilný člověk, zejména ne k ženám“ řekl u soudu Depp.

Poslední kapkou před rozvodem prý bylo, „když se Amber vykálela do naší postele!“ uvedl herec. „Paní Heard se poté přiznala našemu realitnímu správci Kevinovi Murphymu, že zanechání výkalů v posteli bylo jen ‚neškodným žertem‘. Tím v podstatě přiznala, že za to byla zodpovědná, ačkoliv se předtím snažila svalit vinu na naše psy,“  dodal herec.

Johnny obvinil svou bývalou manželku Amber, že si během jejich vztahu účelově pořizovala dokumentaci jako pojistku. Amber je podle Deppa vypočítavou narcistickou sociopatkou, která si ho vzala jen proto, aby si polepšila v kariéře.

Slyšení budou probíhat několik dní a mezi svědky vystoupí i bývalé partnerky Deppa, Vanessa Paradis a Winona Ryder, které budou svědčit v jeho prospěch. Jisté je, že během několika týdenního líčení vyplave na povrch spousta pikantností z Johnnyho nespoutaného života.

Zdroj: The Sun, Daily Mail

Články, které by tě mohly zajímat