Právě vysíláme

Komik a moderátor Nick Cannon přišel o syna, bylo mu pět měsíců

8. prosince 2021 12:10
Komik a moderátor Nick Cannon přišel o syna, bylo mu pět měsíců

Moderátor a komik Nick Cannon přišel o syna. Jak oznámil ve své show, pětiměsíční Zen prohrál v neděli svůj boj s rakovinou. Dítě mu porodila modelka Alyssa Scott.

Nick Cannon věnoval úterní epizodu své show synovi Zenovi. Jak během ní oznámil, v neděli o něj s přítelkyní Alyssou Scott přišli. „Měl hydrocefalus, do značné míry zhoubný, invazivní nádor na mozku, rakovinu mozku,“ uvedl. „Je to pro nás těžké,“ dodal a neskrýval slzy smutku.

Zenovi lékaři nemoc diagnostikovali poté, co si jeho rodiče všimli, že se mu zvětšuje hlava a má potíže s dýcháním. V té době mu byli pouhé dva měsíce. Dítě podstoupilo několik operací, na Díkuvzdání se však jeho stav zhoršil a nádor na mozku začal růst rychleji.

„Tenhle víkend jsem vyvinul maximální úsilí pro to, abych strávil co nejvíce času se Zenem. O nedělích jsem vždy s rodinou, a pak létám zpět do New Yorku, abych tady mohl být kvůli show. Když jsem seděl v autě a mířil na letiště, musel jsem se otočit. Ne vždy, když vidíme východ slunce, vidíme i jeho západ,“ uvedl moderátor.

Zen byl Cannonovým nejmladším dítětem. Celkem jich měl šest, se zpěvačkou Mariah Carey má desetiletá dvojčata Moroccana a Monroea. „Nevěděl jsem, jestli to dnes zvládnu. Chtěl bych truchlit se svou rodinou. Modlil jsem se v Boží zázrak, abych měl sílu přijít sem,“ dodal Cannon.

Články, které by tě mohly zajímat