Právě vysíláme

Komik Kevin Hart skončil dočasně na vozíku. Je mi 44, měl bych se zklidnit, uvedl herec

27. srpna 2023 10:32
Komik Kevin Hart skončil dočasně na vozíku. Je mi 44, měl bych se zklidnit, uvedl herec

Herec a komik Kevin Hart skončil dočasně na vozíku. S kamarádem zažil nehodu, za kterou prý může sám herec. Ve svém věku 44 let je totiž stále tak trochu kluk. 

Kevin na svůj Instagram natočil video, ve kterém si sype popel na hlavu. “Je to tak, i když se mi to neříká snadno, hrál jsem si na mladíka. Ale je mi 44 a už bych se měl trochu zklidnit. Jak vidíte, sedím tady na invalidním vozíku. Můžu si za to sám, vyzval jsem o dvanáct let mladšího kámoše, bývalého hráče amerického fotbalu z NFL Stevana (Ridleyho) k takové menší běžecké challenge a takto to dopadlo,“ uvedl Hart a dodal, že si při běhu potrhal vazy a zranil si tělo. Až osm týdnů nyní herec nemůže chodit. 

“Ano, musím být snad ten nejhloupější muž a největší blbec na světě. Dámy a pánové, takto vypadá čtyřicítka v praxi. Všichni, komu je nad čtyřicet, i když jste v dobré fyzické formě jako já, respektujte prosím to číslo a chovejte se úměrně věku. Nebo vás k tomu věk sám podobným způsobem jako mě donutí,“ řekl komik, který zdá se ještě bere celou situaci s humorem.

Články, které by tě mohly zajímat