Právě vysíláme

Komik Ricky Gervais o facce Willa Smitha: „Byl to ten nejskromnější vtip, co jsem slyšel“

7. dubna 2022 11:42
Komik Ricky Gervais o facce Willa Smitha: „Byl to ten nejskromnější vtip, co jsem slyšel“

Ricky Gervais je herec, scénárista a komik známý pro svůj velmi černý humor, který si nebere servítky a nebojí ani toho nejcitlivějšího tématu. Jak komik zareagoval na facku Willa Smithe na Oscarech?

Gervais se proslavil velmi úspěšným seriálem Kancl, za který obdržel několik cen Emmy. Má za sebou nespočet stand-up vystoupení a několikrát moderoval i prestižní předávání cen v Hollywoodu. Jeho úvodní monolog na Zlatých Glóbech v roce 2020, při kterém si utahoval z celé hollywoodské smetánky, je dnes již skoro legendární.

Potom, co dal herec Will Smith facku moderátorovi Chrisi Rockovi přímo během živého přenosu Oscarů, všechny zajímalo, co na to řekne právě Ricky Gervais. A jak se dalo očekávat, komik vyjádřil svůj názor humorem sobě vlastním. „Nikdy nesmíš člověka uhodit kvůli vtipu, ať je jakkoliv špatný. Tento ovšem špatný nebyl. Byl to navíc ten nejskromnější vtip, co jsem slyšel. Prý si dělal srandu z jejího postižení. Já jsem tlustý a plešatý. Taky jsem postižený, ne? Měl bych sakra dostávat příspěvek pro handicapované,“ řekl komik.

Kdyby on sám prý Oscary moderoval, nežertoval by o vlasech Jady Pinkett Smith, ale o jejích milencích. Jak je totiž známo, Will a Jada se netají otevřeným manželstvím a sama Jada ráda v rozhovorech mluví o mužích, se kterými udržuje mimo sňatek s Willem intimní poměr. Tento vtípek by tak Smithe patrně zabolel mnohem víc 😊.

Will a Jada Pinkett Smithovi

Články, které by tě mohly zajímat