Právě vysíláme

Komik RICKY GERVAIS se opřel do celebrit, kteří si stěžují na domácí karanténu v drahých vilách. Co jim vzkázal?

16. dubna 2020 9:10
Komik RICKY GERVAIS se opřel do celebrit, kteří si stěžují na domácí karanténu v drahých vilách. Co jim vzkázal?

Britský komik v rozhovoru pro deník The Sun uvedl, že ho štvou celebrity, kteří si stěžují na pobyt v domácí karanténě. Pětinásobný moderátor cen Zlaté glóby pro ně měl ostrý vzkaz.

Ricky se s nikým nemazlí

Svět se sice mění bleskurychlým tempem, ale některé věci zůstávají stejné. Jako například to, že komik Ricky Gervais v rozhovoru vždy řekne, co si myslí a nebojí se zaútočit na slavné osobnosti. V éře koronavirové pandemii začaly sociálními sítěmi brzy kolovat různé příspěvky od celebrit. Většina z nich byla v dobrém duchu, vzdávající hold zdravotníkům a pracovníkům v první linii. Některé slavné osobnosti měli ovšem nejspíš zapřemýšlet trochu víc, než svoje příspěvky na sociálních sítích sdílí.

Pod palbou kritiky se tak dostali například Gordon Ramsey, Sam Smith, Ellen DeGeneres, Vanessa Hudgens či Arnold Schwarzenegger. Slavné osobnosti kritizuje i komik Gervais, jenž v rozhovoru pro deník The Sun uvedl: „Poté, co tohle skončí, nechci nikoho slyšet si stěžovat na sociální stát. Nikdy nechci slyšet lidi si stěžovat na zdravotní sestřičky či portýry. Tito lidé pracují 14 hodin v kuse a nestěžují si. Nosí masky, z nichž mají puchýře a riskují život i život svých rodin. Poté vidím jiné lidi, kteří si stěžují na to, že musí být doma ve vile s bazénem. Víte co? Nechci o tom slyšet!“

Ricky následně v rozhovoru uvedl, že on sám sice vyrůstal ve skromných podmínkách, ale nikdy neměl pocit, že by mu něco chybělo. „Všechny nejlepší věci byly zdarma,“ uvedl úspěšný komik. „Kamarádi, příroda, vzdělání a zdravotnictví. To je proč rád platím daně a hrdě tleskám pro naše zdravotníky.“

Není to poprvé, co se Ricky takhle postavil velkým jménům ve světě celebrit. Kdo si například vzpomíná na jeho letošní úvodní monolog při udělování Zlatých glóbů?

Zdroj: Bored Panda, The Sun, Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat