Právě vysíláme

Kontroverzní YouTuber MikeJePán je zadržen: Hrozí mu až 12 let za vážný zločin

3. února 2021 8:10
Kontroverzní YouTuber MikeJePán je zadržen: Hrozí mu až 12 let za vážný zločin

Spadla klec! Známého provokatéra a YouTubera MikeJePán zadržela policie, hrozí mu až 12 let ve vězení.

Provokatér Mikael Oganesjan alias Mike Pán se dlouhá léta vysmíval zákonům a hledal v nich různé kličky, až se mu to vymstilo a i na něj došlo. Podle informací Blesk.cz kontroverzního YouTubera zadržela policie a nyní je v cele předběžného zadržení!

Mluvčí Policie České republiky Violeta Siřišťová potvrdila, že strážníci v úterý zadrželi muže, ročník 1997, pro podezření ze závažné trestné činnosti.

Informaci pro Blesk.cz nepřímo potvrdil také mluvčí Městského státního zastupitelství Aleš Cimbala. „Mohu potvrdit, že byl v úterý realizován policejní úkon zadržení podezřelé osoby v souvislosti s možným podezřením ze spáchání trestného činu vydírání,” nepřímo potvrdil pro Blesk.cz  mluvčí Městského státního zastupitelství Aleš Cimbala s tím, že aktuálně probíhá přípravné řízení.

Vypadá to, že Mike Pán je v pořádném průšvihu. V případě prokázání trestné činnosti vydírání mu případně hrozí 5 až 12 let natvrdo!

Mike si v minulosti konflikty s policií nahrával na YouTube. V roce 2018 YouTube usoudil, že Mikeova tvorba často porušuje autorská práva a kanál mu byl smazán.

 

Zdroj: Blesk

Články, které by tě mohly zajímat