Právě vysíláme

Koronavirus prodělala i P!NK. Příznaky měl i její tříletý syn!

4. dubna 2020 13:10
Koronavirus prodělala i P!NK. Příznaky měl i její tříletý syn!

Je jedno zda jste celebrita, nebo úplně obyčejný člověk. Vir Covid-19 ohrožuje celý svět a postihl už i řadu známých lidí. Mezi nimi je i zpěvačka P!nk.

P!nk na sociálních sítích oznámila, že prodělala koronavirus, nyní už je ovšem zdravá. „Před dvěma týdny jsme já a můj tříletý syn Jameson vykazovali příznaky nemoci Covid-19. Naštěstí měl náš lékař přístup k testům, byla jsem pozitivně testovaná. S rodinou jsme v té době už byli v izolaci doma a pokračovali jsme následující dva týdny, dle instrukcí lékařů. Před pár dny jsme byli přetestovaní a nyní jsme naštěstí negativní,“ napsala zpěvačka a zkritizovala způsob testování ve Spojených státech.

Je to vážné onemocnění. Lidé musejí vědět, že nemoc postihuje mladé i staré, zdravé i nemocné, bohaté i chudé. Testy by měly být volně dostupné a přístupné, abychom ochránili naše děti, rodiny, přátele a komunity,“ dodala P!nk a zveřejnila, že na boj s koronavirem přispěje částkou 500 tisíc dolarů ve prospěch fondu nemocnice Temple University ve Philadelphii. Dalšího půl milionu dolarů pak daruje krizovému fondu města Los Angeles.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat