Právě vysíláme

Kourtney Kardashian čeká miminko. Těhotenství oznámila originálním způsobem

20. června 2023 12:59
Kourtney Kardashian čeká miminko. Těhotenství oznámila originálním způsobem

Nejstarší ze sester Kardashianových čeká ve 44 letech další dítě. Kourtney Kardashian je těhotná s bubeníkem Travisem Barkerem a tuto novinku oznámila v originálním stylu.

Jak oznámit manželovi těhotenství? Kourtney přišla se zajímavým nápadem. Nyní již čtyřnásobná matka vyrazila na koncert kapely Blink-182, kde její manžel Travis působí jako bubeník. S sebou si Kourtney vzala transparent s nápisem: „Travisi, jsem těhotná!“.

Kourtney vyrazila s nápisem do první řady a vyzdvihla transparent nad hlavu. V tu chvíli ji zabrala velká obrazovka a Travis tak mohl spatřit jeho znění. Zprvu šokovaný bubeník posléze zamířil do davu za svou ženou a láskyplně ji obejmul.

Kourtney je matkou tří dětí – Masona, Penelope a Reigena, které má se svým bývalým přítelem Scottem Disickem. Travise Barkera hvězda reality show pojala za manžela v loňském roce. Dvojice se dlouhou dobu pokoušela o miminko a podstupovala i umělé oplodnění. Před časem ovšem Kourtney oznámila, že nakonec s Travisem nechají vše na přírodě. A jak je vidět, zadařilo se!

Články, které by tě mohly zajímat