Právě vysíláme

Krásná olympionička byla označena jako „nejvíc sexy sportovkyně“. Tento titul však odmítá

25. července 2021 19:52
Krásná olympionička byla označena jako „nejvíc sexy sportovkyně“. Tento titul však odmítá

Pro mnohé dívky by bylo označení “nejvíc sexy žena” velkou lichotkou. Olympionička Alica Schmidt však tento titul odmítá.

Dvaadvacetiletá Alica z Německa je opravdu velmi půvabnou mladou ženou, která se doposud celý život věnuje sportu a především běhu. Začátkem července se nominovala na Olympijské hry v Tokiu a zatím je to její největší úspěch.

Díky její krásné tváři, blond vlasů a vysportované postavě jí australský magazín Busted Coverage tituloval i jako “nejvíc sexy atletku na světě”. Alici to však překvapivě ani příliš nepotěšilo a tento pomyslný titul odmítá a nemá o něj zájem. Na prvním místě je totiž u ní sport a hlavně tím se chce prezentovat. Před časem dokonce odmítla i focení pro časopis Playboy a doufá, že úspěch budou sklízet spíše její sportovní výkony, než vzhled. „Nevím, proč jsem dostala tento titul. Sport je jednoznačně prvořadý. Na Instagramu jsou tisíce dívek, které vypadají dobře a stále nemají tolik fanoušků,“ řekla sympatická sportovkyně, která má na sociálních sítích skoro 2 miliony sledujících.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat