Právě vysíláme

Krásná reportérka odhalila partnerovu nevěru díky svým chytrým hodinkám!

11. prosince 2019 9:10
Krásná reportérka odhalila partnerovu nevěru díky svým chytrým hodinkám!

Ačkoliv to nikdy není příjemné, na nevěru se dá přijít hned několika způsoby. To, jak sportovní reportérka Jane přišla na to, že její přítel má jinou ženu, je však velmi neobvyklé.

Jane Slater napsala na sociální síť Twitter status o tom, jak zjistila, že jí přítel podvádí, a její tweet se stal virálním. Jak totiž sama žena přiznala, za vše mohou její chytré hodinky.

Jane a její přítel si navzájem darovali chytré hodinky, které je měly motivovat ke sportu. Partneři tak díky nim věděli o fyzické kondici toho druhého a společně i občas chodili sportovat. Zpočátku byla Jane z dárku nadšená, později ho ovšem upřímně litovala.

Jednu noc byl její přítel pryč a tvrdil, že je na pracovní cestě mimo město. Ve čtyři hodiny ráno začala Jane na svých chytrých hodinkách pozorovat, že se partnerovi až nezvykle zvýšil srdeční pulz. Jak později žena zjistila, za zvýšeným tepem rozhodně nebyla jeho až příliš velká láska ke sportu, ale sex s milenkou. Následoval tedy smutný rozchod a Jane zůstalo jen zlomené srdce.

 

 

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat