Právě vysíláme

Kritika Kazmova merche: Tohle je body shaming, zuří fanoušci

17. listopadu 2021 12:10
Kritika Kazmova merche: Tohle je body shaming, zuří fanoušci

Posledním kouskem Kamila Bartošky alias Kazmy bylo zakopané auto a v něm milion korun. Protože ale tento projekt nebyl zdaleka tak úspěšný jako ty předešlé a nic nového nám Kamil zatím nepředvedl, je logické, že se pustil do prodeje merche. Není totiž snadnějšího výdělku… Půjde ovšem na dračku?

Server Refresher.cz informuje o Kazmově merchi, který nevzbudil příliš mnoho nadšení. Na ponožkách za 349 korun totiž stojí nápis ve znění: „Jezdit na skútru je jako pí*at tlustou holku. Je to super zábava, dokud Tě u toho nevidí kámoši.“ A i když Kazma tento „slogan“ rozhodně sám nevymyslel a už je to trochu zastaralý vtípek, padl v jednom z minulých dílů jeho One Man Show.

Bartošek se pro Refresher vyjádřil s tím, že se jedná o legraci a kritika jen ukazuje na to, v jaké žijeme době, kdy vše musí být super korektní.

Pro některé uživatele sociálních sítí to ovšem vtip není a Kamila pořádně kritizují za body shaming. „Kazma naoko bojuje za lepší svět a deep hodnoty, a pak napíše něco takového,“ stojí v jednom z komentářů. Kazma si asi potřebuje dohnat nějaký svoje osobní komplexy, chudáček,“ píše se v dalším. „A z čeho jste si dneska ublinkli vy,“ tweetuje jedna z uživatelek a odkazuje na fotografii z e-shopu.

Někoho Kazmův merch uráží, podle jiných se opravdu jedná pouze o vtip. Na čí straně jste vy? Odpovězte v naší anketě! 😊

 

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat