Právě vysíláme

KUBA RYBA ze skupiny RYBIČKY 48 se oženil! Svatební zvony bily v rytmu punku

4. září 2019 11:10
KUBA RYBA ze skupiny RYBIČKY 48 se oženil! Svatební zvony bily v rytmu punku

Jeden z nejcharismatičtějších českých hudebníků, zpěvák skupiny Rybičky 48 Kuba Ryba, vstoupil do svazku manželského se svou dlouholetou přítelkyní, Dominikou Hanušovou! Svatba se konala na romantickém mlýně Davídkov nedaleko Kolína, a to necelý rok od natáčení klipu Lék na duši ženy, ve kterém Kuba požádal Dominiku o ruku.

Svatby se kromě rodiny a kamarádů, zúčastnilo také mnoho hudebníků a známých osobností. Oba snoubence oddal manažer kapely Rybičky 48, Martin Cerveza Řehoř. V roli svědků se objevili Tereza Kedie (svědek nevěsty), kytarista R48 Petr Lebeda (svědek ženichův), Marwin Slabý (svědek Jehovůl).

Svatba Kuby Ryby ze skupiny Rybičky 48

Svatba Kuby Ryby ze skupiny Rybičky 48

Kuba Ryba a skupina Rybičky 48 mají za sebou úspěšnou sezónu, během které se kapela objevila jako headliner největších českých festivalů.

Na podzim tohoto roku vyrazí Rybičky 48 na turné Zamilovaný/nešťastná II. po deseti letech. Půjde o na dlouhou dobu poslední turné po kulturních domech a část koncertů je již v tuto dobu vyprodána.

V příštím roce čeká kapelu jarní série halových koncertů nazvaných Rockové stužkováky, po kterých bude na podzim následovat Rocková maturita – největší koncert v dějinách kapely, který proběhne v pražské O2 aréně. Po tomto vystoupení chystají Rybičky 48 delší koncertní pauzu.

Vstupenky na koncert v O2 aréně můžete zakoupit zde: https://www.ticketportal.cz/event/RYBICKY48

V nejbližších dnech po svatbě čeká kapelu natáčení klipu k písni Zamilovaný/nešťastná po deseti letech. Novomanželé Rybovi uzavřeli sňatek po více než desetiletém vztahu a nezbývá jim než přát, aby i nadále pro jejich vztah platil stav Zamilovaný/zamilovaná!

Turné Zamilovaný/Nešťastná II:

25.10. Liberec – Dům kultury

26.10. Kutná Hora – KD Lorec

27.10. Znojmo – Dukla

1.11. Prostějov – KD

2.11. Dolní Benešov – KD

8.11. Uherský Brod – TJ Spartak

9.11. Ústí nad Orlicí – KD

15.11. Chlum u Třeboně – MC Hejtman

21.11. Praha – výroční koncert – Palác Lucerna

22.11. Lnáře – KD

23.11. Velké Meziříčí – KD

28.11. Tábor – Palcát

29.11. Hradec Králové –DeNoche

30.11. Herálec – KD

 

Zdroj: Jaroslav Noska, Kateřina Králová

Články, které by tě mohly zajímat