Právě vysíláme

Kuchařka Kamu čelí další kritice za kontroverzní přiznání: “S Robim ujíždíme na halucinogenech”

21. srpna 2021 8:10
Kuchařka Kamu čelí další kritice za kontroverzní přiznání: “S Robim ujíždíme na halucinogenech”

Infleuncerka a kuchařka Kamila Kamu Rundusová zase šlápla vedle a naštvala tím řadu svých sledujících. Po skandálu s cuketami se otevřeně rozpovídala o užívání halucinogenních látek a sklidila za to pořádnou kritiku!

Není snad influencer, který by neměl na krku nějaký ten skandálek. Čím slavnější pak hvězda Instagramu je, tím víc je sledovaná a měla by si dávat stokrát větší pozor na to, co na sociální sítě publikuje.

Infleuncerka a kuchařka Kamila Kamu Rundusová šlápla zase vedle a naštvala tím řadu svých fanoušků. Nejprve na profilu sdílela recept na cuketové rolky a přidala fotografii, která ovšem není její, ale stažená z oficiální internetové fotobanky. Řadu fanoušků to pak pochopitelně zarazilo, protože Kamu recepty prezentuje jako svoje vlastní. Je to ovšem pravda? Nejedná se jen o pouhou krádež a přivlastnění cizí práce?

Nyní sklidila velkou kritiku za otevřenou kontroverzní zpověď. Kamu se rozpovídala o drogách a hlavně halucinogenech pro podcast Cukrfree. Kamu výroky jsou hodně silná káva i pro ty, kteří se jinak straní kritice druhých a na sociálních sítích se nevyjadřují. „K sebepoznání není zapotřebí drog,“ vzkazují Kamu fanoušci, kteří nechápou, jak může influencerka s takovým dosahem a vlivem, tak propagovat užívání nebezpečných látek.

„Ve čtrnácti patnácti, já jsem holka z Jižáku, tam se děje všechno dřív, jsme začali hodně jíst houbičky, jako lysohlávky, a LSD a chodili jsme hodně do lesa, dělali jsme různé výpravy. Já si říkám, že už tehdy se mi tam otevřelo, můžeme tomu říkat třetí oko,“ šokovala Kamu v podcastu, odkud anonymní autoři instagramového profilu Šéfka Klamu a Sobeczech vybrali ty největší perly.

„Od té doby vidím věci… Já jsem vizionář. Vidím věci, které se dějí nedějí, dávno dopředu. Už tenkrát jsem si tam něco otevřela,“ uvedla kuchařka s tím, že později měla další zkušenosti s halucinogeny a přiznala, že některé se úplně nepovedly.

„Teď už vím proč, protože jsem to měla jako mejdan. Jsou lidé, kteří se tím baví, vnímám to spíše jako zkratku k tomu, jak se na sebe napojit,“ pokračovala Kamu. Autorka Nejbarevnější kuchařky halucinogeny vnímá jako drogy pro „ty, kdo jsou otevření vesmíru a sebepoznání“. Podle samozvané odbornice na psychoaktivní látky jsou „Všechny látky skvělé, když člověku pomáhají a dělají radost.“ 

„Já si dám jednu malou houbičku a jsem úplně vesmírná. Jsme hrozně senzitivní, ztratím pak pojem o čase i prostoru, takže musím opatrně, mám k tomu respekt. To Robi, ten je mnohem dál, to je větší šaman,“ uvedla Kamu, která práskla, že její přítel Robi vyzkoušel snad všechny dostupné halucinogeny, včetně jedu žab a tropické liány ayahuasca.

„Loni jsme dali ceremonii s nejsilnějšími lysohlávkami na světě, připravovala jsem se na ni týden, ale stálo to za to. Zažila jsem to, co jsem chtěla,“ přiznala Kamu, která prý díky droze zažila napojení na vesmír, ale také ji droga pořádně vytrestala. „Poprvé to bylo super, podruhé mě to vytrestalo, protože jsem toho chtěla víc, než jsem mohla zvládnout. V podstatě jsem v tom stavu umřela,“ šokovala kuchařka, kterou negativní zkušenost vůbec neodradila.

Při dalším pokusu se prý napojila na Robiho a splynula s ním a jeho energií. „Tam jsem pochopila, o čem ty halucinogeny jsou, tam jsem pochopila, že jde o lásku, vesmír a energii. Byli tam všichni lidé i zvířata, co existují,“ dodala Kamu.

Influencerka si tímto rozhovorem nadělala další spoustu nepřátel a sklidila velkou kritiku nejen od svých věrných sledujících, ale od široké veřejnosti. Šokovaní lidé se pozastavují nad tím, co influencerka s velkým dosahem a vlivem na mládež vypouští do světa.

Články, které by tě mohly zajímat