Právě vysíláme

Kuriózní vztah hvězdy MotoGP. Čeká dítě s nevlastní sestrou

30. srpna 2021 13:10
Kuriózní vztah hvězdy MotoGP. Čeká dítě s nevlastní sestrou

Miguel Oliveira je již několik let pravidelným účastníkem šampionátu MotoGP. Více než jeho úspěšná kariéra však před několika týdny média zaujal jeho soukromý život. Oženil se totiž se svou nevlastní sestrou, s níž nyní čeká i dítě.

Miguel Oliveira a jeho partnerka prožívají příběh jako z červené knihovny. Když byli malými dětmi, jejich rodiče se do sebe zamilovali a následně se také vzali. Jezdec tovární KTM tak s Andreiou dohromady vyrůstali. Později si uvědomili, že k sobě chovají mnohem větší city než sourozenecké a začali spolu chodit.

O svém vztahu však dlouho mlčeli. Báli se laviny, která se po jejich veřejném přiznání strhla. „Jsem šťastný, že si můj syn bere ženu svého života,“ uvedl otec Oliveiry. On i jeho manželka při svých dětech stáli od samotného začátku. „Udělali jsme nejdůležitější krok našich životů. Potvrdili jsme naši lásku sňatkem a rádi bychom tuhle novinu s vámi sdíleli. Jsem šťastný, že můžu sdílet svůj život s mou manželkou, která je mojí druhou polovičkou,“ napsal k fotce ze svatby závodník.

Ten před Velkou cenou Rakouska navíc oznámil, že s Andreiou čekají dítě. „Budeme mít k sobě nového parťáka. Bude to práce, kterou budeme dělat po zbytek našich životů. Nemůžu se dočkat, až tě poznám, lásko,“ připsal Oliveira k obrázku, na kterém je jeho partnerka zachycena s rostoucím bříškem.

Miguel Oliveira je již deset let pravidelným účastníkem mistrovství světa silničních motocyklů. Od roku 2019 pak jezdí v nejsilnější kubatuře MotoGP. Na svém kontě má v této třídě tři vítězství a celkem pět pódií.

Články, které by tě mohly zajímat