Právě vysíláme

Kvůli svému tělu si ve škole musela vytrpět šikanu. Nyní po ní muži šílí

25. července 2021 16:10
Kvůli svému tělu si ve škole musela vytrpět šikanu. Nyní po ní muži šílí

Šestadvacetiletá Ruska Anastasiya Berthier má dnes na svém instagramovém účtu přes milion sledujících a muži z ní šílí. Nebylo tomu tak ale vždy. Dříve si kvůli svému tělu vytrpěla urážku a šikanu ze strany spolužáků.

Ruska Anastasiya Berthier se už od útlého věku začala lišit od svých spolužaček. „Prsa mi začala dramaticky růst. Ve 14 už jsem měla velikost košíčků DD a pořád se zvětšovala,“ uvedla.

„Když jsem přišla na střední školu, kluci o mně roznášeli nechutné drby a měli sexuální narážky. Jeden z nich rozšířil pomluvu, že jsem s ním a dalšími dvěma měla čtyřku na toaletách. V té době jsem byla panna, byla jsem naštvaná a hrozně jsem se styděla,“ řekla a dodala, že postupně propadala do depresí, až musela školu opustit. O pozornost a posměšky spolužáků totiž rozhodně nestála.

Nakonec se ale se svým tělem smířila a dnes má na svém instagramovém účtu přes milion fanoušků a muži po ní šílí. „S depresemi jsem se vypořádala. U někoho to ale může vést k vážným psychickým potížím nebo dokonce k sebevraždě,“ uzavřela Berthier s tím, že by si lidé měli dávat pozor na to, jak mluví o druhých.

 

Zdroj fotky: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat