Právě vysíláme

KYLIE JENNER na Instagramu smutnila nad mrtvými zvířaty v Austrálii. Pak se pochlubila norkovými papučkami!

9. ledna 2020 16:10
KYLIE JENNER na Instagramu smutnila nad mrtvými zvířaty v Austrálii. Pak se pochlubila norkovými papučkami!

Celý svět smutní nad tím, jak strašné ohnivé peklo se rozpoutalo v Austrálii a řada lidí se snaží kontinentu pomoct a posílá různé finanční dary. Na sociálních sítích se k situaci vyjadřují i celebrity a influenceři, jejichž pláč nad mrtvými zvířaty je ale někdy hodně pokrytecký.

Příkladem je slavná miliardářka, influencerka a podnikatelka Kylie Jenner. Podobně jako mnoho dalších známých osobností, i ona před pár dny sdílela několik hrozivých záběrů z Austrálie, kde v důsledků ničivých požárů zemřely již miliony zvířat a oheň sežehl nejen 10,3 milionů hektarů porostu, ale zničil i přes 2000 domů.

Kylie Jenner si nad touto ohromnou přírodní katastrofou posteskla na Instagramu, kde sdílela fotografie koaly v náručí hasiče. Krátce na to však zveřejnila snímek svých nových luxusních papučí od značky Louis Vuitton, které jsou vyrobeny z norkové kožešiny.

Internet toto Kylie samozřejmě neodpustil a jedna ze sester Kardashianových byla obviněna z pokrytectví. Jak však samotní fanoušci přiznávají, rozhodně není mezi influencery jediná a na toto chování si internet bohužel už pomalu zvyká.

 

 

Zdroj: Twitter, Buzzfeed

Články, které by tě mohly zajímat