Právě vysíláme

KYLIE JENNER připravila pro dceru monstrózní narozeninovou oslavu. Roční STORMI dostala vlastní zábavní park!

11. února 2019 12:10
KYLIE JENNER připravila pro dceru monstrózní narozeninovou oslavu. Roční STORMI dostala vlastní zábavní park!

Klam Kardashianových patří v současnosti mezi patrně nejslavnější rodinu světa, a proto je jasné, že jejich oslavy vždy proběhnou ve velkém stylu. Dokonce i ti nejmladší členové populární rodiny se dočkají párty, kterou jejich vrstevníci rozhodně jen tak nezažijí.

Nejmladší ze sester Kylie Jenner už ve dvaceti letech porodila první dítě. Holčičku pojmenovala neobvyklým jménem Stormi a roztomilou dívenkou se často chlubí na sociálních sítích.

Nedávno malá Stormi oslavila své první narozeniny a dočkala se opravdu velkolepé oslavy. Kylie na její počest vybudovala obrovský zábavní park nazvaný „StormiWorld“, který nabízel všechno, o čem si jiné děti mohou na své oslavě jen zdát.

StormiWorld byl opravdu něco! Pro děti byly k dispozici hračky, prolézačky a občerstvení všeho druhu. Uvnitř parku se navíc nacházel obrovský řetízkový kolotoč a menší obchod, ve kterém teprve roční Stormi měla k prodeji vlastní merch.

Na seznamu hostů samozřejmě nechyběly ani známé osobnosti. Mezi pozvanými byl například DJ Khaled, jenž Stormi koupil k prvním narozeninám miniaturní kabelku luxusní značky Chanel.

Jak oslava prominentní dcerušky vypadala? Na to se podívejte do naší galerie a napište nám, zda vám tak obrovská oslava nepřijde pro roční dítě už trochu moc. Jak asi budou vypadat osmnáctiny?

 

 

 

Zdroj: Instagram

Slavní lidé, kteří zemřeli v roce 2018, a nikdo jste si toho nevšimli

Články, které by tě mohly zajímat