Právě vysíláme

Laduška z Like House se měla vdávat, místo svatby přišel rozchod s o 10 let starším rapperem

4. září 2021 14:10
Laduška z Like House se měla vdávat, místo svatby přišel rozchod s o 10 let starším rapperem

Lada Horová z reality show Like House našla po skončení pořadu lásku u rappera Hanka z uskupení ATMO Music. Po velmi krátké době se teprve devatenáctiletá influencerka pochlubila prstýnkem. Nyní Laduška na Instagramu přiznala rozchod.

Lada přezdívaná Laduška jako každá mladá zamilovaná slečna sdílela na Instagramu fotky svého přítele a užívala si léto plnými doušky.

LaduškaHankem byli na dovolené na Mallorce, ze které se influencerka pochlubila prstýnkem a v příspěvku označila svého přítele. Je tedy jasné, že jej dostala od něho.

Fanoušci poté řešili, zda je prstýnek zásnubní, či byl pro Ladušku pouhým hezkým dárkem. Sama influencerka se k tomu zatím nevyjádřila, ovšem dle jejích příspěvků je jasné, že chce, aby se o prstýnku vědělo.

Nyní je jasné, že svatba nebude. Laduška na Instagramu potvrdila rozchod. „Ahojky chtěla jsem se tomu tak nějak vyhnout, ale cítím trošku povinnost se vám k tomu vyjádřit. Chtěla bych vám jenom říct, že spolu s Kryštofem už nejsme,“ uvedla v úvodu příspěvku Laduška a dodala: „Chtěla bych vás tímhle taky poprosit, abyste trošku respektovali moje soukromí. Také bych vás chtěla poprosit o to, abyste nepsali hnusné zprávy jak mně, tak Kryštofovi, protože jsme kamarádi a řekli jsme si, že si prostě budeme rozumět víc jako kamarádi, jsme asi moc stejný na to, abychom spolu byli ve vztahu.“

Pod příspěvkem ji podpořil i její kamarád a kolega z Like House Adam Kajumi: „Zůstaň silná, jsme tu pro tebe.“ 

Články, které by tě mohly zajímat