Právě vysíláme

Lady Gaga přišla o dva buldočky. Muže, který psy venčil, postřelili

26. února 2021 11:10
Lady Gaga přišla o dva buldočky. Muže, který psy venčil, postřelili

Americká popová zpěvačka Lady Gaga nabízí půl milionu dolarů (téměř 10,8 milionu korun) za navrácení svých dvou psů.

Francouzské buldočky někdo ukradl ve středu večer v Hollywoodu při loupežném přepadení muže, jenž psy pro celebritu venčil. Muž byl postřelen a převezen do nemocnice, kde ležel v kritickém stavu, uvedla dnes podle agentury Reuters policie v Los Angeles.

Zástupce losangeleské policie Jonathan Tippett řekl, že postřelený muž pravděpodobně přežije. Jedna kulka ho zasáhla při venčení tří psů zpěvačky Lady Gaga. Jednomu z buldočků, který se jmenuje Miss Asia, se podařilo utéct a později byl nalezen.

Podle policie postřelil venčícího třicátníka před 22:00 hodin místního času muž s poloautomatickou zbraní. Poté ujel v bílém voze. Podle Tippetta se na krádeži psů podíleli dva muži. Není jasné, zda byli oba ozbrojeni.

Zatím není jasné ani to, zda násilný čin souvisí s tím, že psi patří slavné majitelce.

Lady Gaga, která minulý měsíc zpívala na inauguraci prezidenta Joea Bidena a nyní je na natáčení v Římě, nabízí 500 000 dolarů za informace vedoucí k navrácení psů jménem Koji a Gustav. Lidé mohou případné informace posílat na speciálně zřízenou e-mailovou adresu KojiandGustav@gmail.com.

Jeden z pejsků se zpěvačce vrátil domů

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat