Právě vysíláme

Lady Gaga prozradila, čím byly zvláštní šaty, ve kterých zpívala na inauguraci prezidenta Bidena. O co šlo?

13. listopadu 2021 16:10
Lady Gaga prozradila, čím byly zvláštní šaty, ve kterých zpívala na inauguraci prezidenta Bidena. O co šlo?

Lady Gaga se v nedávném rozhovoru podělila o zajímavost ze svého vystoupení na inauguraci prezidenta Joea Bidena v lednu letošního roku. Konkrétně o zajímavost týkající se jejích šatů: ty totiž byly údajně neprůstřelné.

Vystoupení populární zpěvačky bylo jedním z vrcholů inaugurace a sama Lady Gaga si ho prý velmi užila. „Byl to jeden z momentů v životě, na který jsem nejvíc pyšná. Stejně jako mnoho dalších Američanů, jsem cítila velký strach z prezidenta Trumpa a ohlášení nového je něco, o čem budu moct jednou vyprávět svým dětem,“  komentovala to a dodala: „Zpívat v neprůstřelných šatech od Elsy Schiaparelli! Nevím, zda to o mě lidé vědí, ale pokud bych nebyla tím, kým jsem dnes, byla bych válečnou novinářkou. To byl můj sen.“

Šaty si ji podle jejích slov opravdu získaly: „Když jsem viděla tu zlatou holubici, věděla jsem, že je to ten správný doplněk. Schiaparelli je italský módní dům a já jakožto italsko-americká žena budu zpívat při odchodu prezidenta číslo 45. a příchodu prezidenta číslo 46. do úřadu,“ prohlásila: „Nikdy nezapomenu, jak jsem mluvila s mužem, který mě doprovázel na pódium a ptal se mě, jestli jsem nervózní. Řekla jsem že ano, ale že móda někdy pomáhá dát vám svobodu, právě jako ta zlatá holubice,“ uzavřela.

Na konci listopadu se Lady Gaga znovu ukáže také jako herečka a to ve snímku Klan Gucci režiséra Ridleyho Scotta.

Zdroj videa: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat