Právě vysíláme

Lákavá nabídka pro všechny spáče. Za několikahodinový spánek vám firma zaplatí!

11. března 2020 13:10
Lákavá nabídka pro všechny spáče. Za několikahodinový spánek vám firma zaplatí!

Milujete spánek a v posteli dokážete strávit víc jak 8 hodin? Pak má pro vás jedna britská firma skvělou nabídku.

Řadíte se mezi spáče, ale váš dlouhý spánek vám život spíše stěžuje, než zpříjemňuje? Máte ve škole a v práci problémy s tím, že se vám ráno nechtělo vstávat, a proto jste dorazili pozdě? Pak se konečně můžete dočkat toho, že vám za čas strávený v peřinách někdo poděkuje a dokonce i zaplatí! Britská firma Hillarris, jenž vyrábí záclony a rolety totiž hledá člověka, co bude testovat jejich produkty. Za několikahodinový spánek si tedy odnese až skoro 40 tisíc korun.

Firma chce zjistit, jak světlo a tma ovlivňují kvalitu spánku. Daný zájemce bude tedy spát v ložnici, kde mu pokaždé pro spánek zajistí jiné podmínky. Jednou tedy budou jejich rolety zcela zatažené a v pokoji bude naprostá tma, a jindy zase budou více či méně zatažené závěsy.

„Je to skvělý způsob, jak nejen vyzkoušet naše produkty, ale také zjistit, jak světlo a zvuk ovlivňují kvalitu spánku. Spánek je velmi důležitý a mnozí by si měli uvědomit, jak i pouhé světlo může narušit tolik potřebných osm hodin,“ řekla mluvčí společnosti. Zájemci se mohou přihlásit na webových stránkách firmy.

 

Zdroj: LadBible

Články, které by tě mohly zajímat