Právě vysíláme

Láska nezná hranice, Češka se provdala za o 42 let mladšího Pákistánce

4. února 2021 12:10
Láska nezná hranice, Češka se provdala za o 42 let mladšího Pákistánce

V dnešní době už je celkem normální, když si lidé najdou svého partnera na sociálních sítích. To se povedlo také pětašedesátileté Češce, která si na Facebooku vyhlédla třiadvacetiletého mladíka žijícího v Pákistánu.

Česka se s Abdullahem seznámila skrze sociální síť před třemi lety. Přes rok trvalo, než se dvojice konečně sešla osobně, pětašedesátileté učitelce angličtiny a němčiny totiž pákistánská ambasáda sídlící v Praze nechtěla poskytnout vízum. Když se jí konečně podařilo ho získat, neváhala a za svým milým vyrazila.

Abdullah se nechal slyšet, že chodit s běloškou pozvedlo jeho postavení v rodině. I ti, kteří si ho dříve nevážili a nerespektovali ho, se k němu začali chovat s úctou. Když se prý odhodlal svou partnerku konečně požádat o ruku, uslyšel nejdříve zápornou odpověď. Nehodlal se však vzdát a nyní s ní tvoří šťastný manželský pár. Žena se kvůli němu dokonce stala muslimkou.

Dvojice žije v Česku, Abdullah ale odmítá jakákoli nařčení z toho, že by se oženil kvůli vízu. S jeho vyřizováním je to nyní navíc kvůli lockdownu velmi obtížná, a tak pár zůstává v Pákistánu. „Cítím se tady velmi dobře, moje nová rodina je milá. Chceme žít v Česku, jen čekáme na papíry,“ uvedla Češka, které se nyní už manžel dvořil slovy: „Jsi můj život, jsi můj sen, jsi královna mých snů. Velmi tě miluji a umírám bez tebe.“

Zdroj: Daily Pakistan

Články, které by tě mohly zajímat