Právě vysíláme

LEBRON JAMES jako školní ředitel? Proč ne? Basketbalista nechal postavit školu pro potřebné

31. července 2018 16:10
LEBRON JAMES jako školní ředitel? Proč ne? Basketbalista nechal postavit školu pro potřebné

Zdá se, že basketbalista LeBron James není jen žijící legendou na basketbalovém hřišti, ale i mimo něj. Rodák z amerického státu Ohio chce zanechat v rodném městě důležitou stopu, a tak se rozhodl pustit se do něčeho, co jsme u něho ještě neviděli. Čtěte dál!

LeBron James sice letos v létě překvapivě přestoupil z domovského Cleveland Cavaliers do vzdálenějšího Los Angeles, ale to zdaleka neznamená, že je basketbalová ikona připravena zapomenout na své rodné město. James totiž před odletem do L. A. ještě stihl otevřít svojí vlastní školu v rodném městě Akron, ležící ve státě Ohio. Vysvětlil, že tím chce dát šanci potřebným dětem, konkrétně jim nabídnout možnost kariérního růstu.

ČTĚTE TAKÉ: Baskeťák LEBRON JAMES předváděl show zpěváka PRINCE

LeBron James je jeden z nejlépe vydělávajících sportovců na světě. Smlouvu s veleúspěšným týmem LA Lakers podepsal basketbalista na čtyři roky a vydělá si tak celkem 154 milionů amerických dolarů. Kariéra školního ředitele Jamese zatím nečeká, ale kdo ví, třeba i „krále“ LeBrona jednou překoná žák nebo žákyně z jeho vlastní školy?

Zdroj: NBC, sportingnews.com, Klutch Sports, Cavsnation

Česká Barbie čelí drsným urážkám: Abys chcípla na operačním sálu, zrůdo!

Články, které by tě mohly zajímat