Právě vysíláme

LEBRON JAMES v emotivním vzkazu vzdal hold KOBEMU BRYANTOVI

28. ledna 2020 12:10
LEBRON JAMES v emotivním vzkazu vzdal hold KOBEMU BRYANTOVI

Známý basketbalista LeBron James se poprvé veřejně vyjádřil ke smrti svého kolegy a kamaráda Kobeho Bryanta. Trojnásobný vítěz NBA chce uctít Kobeho památku svými výkony na basketbalovém hřišti.

Dojemný vzkaz

Smrt Kobeho Bryanta těžce zasáhla i LeBrona Jamese. Ačkoliv James překonal Bryanta v žebříčku nejvíce skórujících hráčů v historii NBA, tito dva hráči se k sobě vždy chovali s velkým respektem. Muž, který nesl přezdívku Černá mamba,  dokonce Jamesovi poblahopřál k překonání rekordu ve svém posledním příspěvku na Twitteru.

Text v překladu zní:
Nadále posouváš hru vpřed. Respekt, brácho.

Zpráva o smrti Kobeho Bryanta a jeho dcery Gianny se k LeBronu Jamesovi dostala už na letišti při přistání v Los Angeles. Urostlý basketbalista byl očividně dost rozhozený.


Nyní se James ke smrti svého kamaráda vyjádřil i veřejně na svém Instagramu. Jeho vzkaz si můžete přečíst níže.

Text v překladu zní:
Nejsem připravený, ale jdeme na to. Sedím tu a pokouším se něco napsat, ale pokaždé se zase rozbrečím. Přemýšlím o tobě, o Gigi a celkově o našem kamarádství nebo dokonce i bratrství. Tvůj hlas jsem slyšel v neděli ráno, když jsem z Philadelphie letěl zpátky do LA. Vůbec jsem netušil, že to bude naše poslední konverzace. WTF!! Mám zlomené srdce a jsem zdevastovaný, brácho. Miluji tě, velký brácho. Myslím na Vanessu a na vaše děti. Slibuji, že budu pokračovat v tom, co si začal. Všichni v #LakerNation tě máme moc rádi a je na mně, abych tvoji roli vzal na sebe a jel dál! Pošli mi prosím sílu z nebes a dej na mě pozor! Já to tu zvládnu! Je toho tolik, co ti chci říct, ale teď nemůžu. Ještě se s tím nemůžu smířit! Vidíme se, brácho!

Zdroj: Instagram, Twitter, NBA.com

Články, které by tě mohly zajímat