Právě vysíláme

Lela prolomila mlčení a promluvila o milenci. Vémola chce na rozchodu vydělat

14. ledna 2022 13:47
Lela prolomila mlčení a promluvila o milenci. Vémola chce na rozchodu vydělat

Česko několik dnů sleduje rozchod instagramovou hvězdičkou Lelou Ceterovou a MMA bojovníkem Karlosem Vémolou. Vyhrocené vztahy mezi snoubenci připomínající mexické telenovely se začíná uklidňovat. Lela promluvila o údajném milenci. Karlos se obehnal hradbou mlčení, na posledním vyjádřením o rozchodu chce vydělat.

Vztah snoubenců by v tuto chvíli asi nemohl být dramatičtější. Lela tvrdí, že ji Karlos zmlátil, když měla syna v náručí a podala na něj trestní oznámení. On to popírá a naopak obviňuje Lelu z nevěry. Ať už se mezi nimi stalo cokoli, faktem zůstává, že spolu mají dvě malé děti.

Karlos je žárlivý. Nemám žádného milence. On si myslí, že milencem je pomalu každý, koho potkám. Vždyť já už ale nechodím ani na schůzky, protože mám miminko. Jsem jen doma a starám se o děti,“ promluvila Lela prostřednictvím  manažerky pro web eXtra.cz.

Vémola snoubenku nařknul z nevěry prostřednictvím videa, které umístil na Instagram a rozpoutal tím partnerskou veřejnou válku. Terminátor se seknul v úsudku a označil za milence svého kamaráda, za což se následně veřejně omluvil. Zvratů v tomto rozchodovém mediálním cirkusu je tolik, že by jim Esmeralda mohla závidět.

Po drsných partnerských rozepřích se zdá, že míč je teď na straně Vémoly. Na instagramu se pochlubil videem, ve kterém si užívá přítomnost obou malých dětí. Lela se s dětmi již vrátila domu, ale velký návrat se prý nekoná. Vémola, který bývá velmi vstřícný k poskytováním informací se nyní obehnal hradbou mlčení a na instagramu uvedl, že poslední vyjádření k této telenovela poskytne na natáčení jeho Karlos Show. Nejen fanoušci ho začali podezřívat t toho, že celá rozchodová kauza je jen dopředu promyšlená tah, jak se zviditelnit.

Články, které by tě mohly zajímat