Právě vysíláme

Leonard z TEORIE VELKÉHO TŘESKU se dočká miminka. Herec JOHNNY GALECKI se stane poprvé otcem

6. května 2019 14:10
Leonard z TEORIE VELKÉHO TŘESKU se dočká miminka. Herec JOHNNY GALECKI se stane poprvé otcem

Hvězda oblíbeného seriálu Teorie velkého třesku oznámila na sociálních sítích radostnou novinu. Johnny Galecki alias Leonard Hofstadter čeká se svou přítelkyní úplně první dítě! Co vzkázal svým fanouškům?

„Jsme absolutně nadšeni, že vám můžeme oznámit, že do tohoto šíleného a nádherného světa přivítáme našeho prvního potomka. Prosíme vás o respektování soukromí, abychom si tuto novinu mohli užít s rodinami a přáteli,“ napsal Johnny na svůj Instagram a je vidět, že se miminka nemůže dočkat.

Čtyřiačtyřicetiletý herec chodí od podzimu loňského roku s teprve dvaadvacetiletou herečkou a modelkou Alainou Meyer. Svou přítelkyni poprvé oficiálně představil na udílení cen People’s Choice Awards. Alaina se objevila i v epizodní roli seriálu Teorie velkého třesku.

Johnny má za sebou mnoho nepodařených vztahů. Dva roky žil s herečkou a dědičkou milionového impéria Kelli Garner a nějakou dobu chodil i se svou seriálovou partnerkou Kaley Cuoco. Pár však svůj vztah na veřejnosti nikdy nepřiznal a později Johnny i Kaley usoudili, že zůstanou raději přáteli.
Držíme palce, ať to s Alainou už konečně vyjde.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat