Právě vysíláme

LEOŠ MAREŠ a MONIKA si připomínají roční výročí krásnou fotografií ze svatby!

20. února 2019 13:10
LEOŠ MAREŠ a MONIKA si připomínají roční výročí krásnou fotografií ze svatby!

Leoš a Monika Marešovi patří mezi nejkrásnější pár českého showbyznysu. Oblíbenému moderátorovi Evropy 2 a půvabné brunetce to spolu neuvěřitelně klape a je jasné, že tihle dva si prostě byli souzeni!

Svatba Moniky a Leoše proběhla přesně před rokem. Veřejnost však toho o ni příliš neví, protože svůj velký den D chtěl slavný pár oslavit pouze s rodinou a přáteli bez přítomnosti novinářů.

Ačkoliv se fanoušci patrně nikdy nedozví, jak přesně veselka Leoše a Moniky proběhla, rozhodně nemusí smutnit. Monika Marešová totiž při příležitosti oslav prvního výročí zveřejnila snímek ze svatby. Na něm je vidět, jak se novomanželé láskyplně drží za ruce a oba jsou oblečeni v bílém. „Jeden rok zpět,“ připsala k fotografii Monika a snímek doplnila hashtagem: #firstanniversary, tedy první výročí. A Leošův komentář? Záplava srdíček!

Krásné foto si během pouhé hodiny vysloužilo několik tisíc lajků. V komentářích lidé snímek chválí a zároveň Moniku prosí, aby ukázala svatební šaty v celé své kráse. Vzhledem k tomu, jak skvělý vkus bývalá módní redaktorka má, budou jistě nádherné.

Co myslíte, potěší přeci jen jednou Monika fanoušky a ukáže, v které róbě řekla Leošovi své ano?

Zdroj: Instagram

Ben Cristovao nový klip šíří jen na Instagramu

Články, které by tě mohly zajímat