Právě vysíláme

Leoš s Monikou oslavují 6. výročí. Jaká je vůbec jejich první společná fotografie?

14. června 2021 12:10
Leoš s Monikou oslavují 6. výročí. Jaká je vůbec jejich první společná fotografie?

Leoš Mareš se svou manželkou Monikou patří mezi nejoblíbenější páry českého showbyznysu. Od začátku jejich vztahu navíc uplynulo už šest let a dvojici to sluší čím dál víc. Nyní Leoš s Monikou zveřejnili na svém Instagramu fotografii ze dne jejich seznámení. A pozor, snímky se přeci jenom trochu liší.

Leoš a Monika spolu žijí pět let a své ano si řekli v roce 2018 při soukromém obřadu. Pár se seznámil 13. června na svatbě společného přítele, stylisty Filipa Vaňka. Z onoho dne rovněž oba zveřejnili fotografii, která pochází z dne seznámení a zachycuje Leošovy a Moničiny první okamžiky. „To není možné. Myslel jsem si, že naše první fotka z 13. června 2015 je ta, co má @monikamaresova na svém profilu, ale dnes mi TUTO fotku poslala moje tchyně @harabinah. A ta je vyfocena ještě o pár vteřin dříve na tomhle záběru je přímo ta akce se sakem. Takže tahle je tím pádem naše první. Já to nechápu, kdes to Heleno vzala?“ napsal Leoš a jeho žena pak zveřejnila snímek, kde už moderátor Evropy 2 svou ženu objímá kolem pasu.

Moderátor Evropy 2 svou ženu velmi miluje, a dokonce pro ni složil i skladbu s názvem Slib. Ta byla na YouTube zveřejněna ještě před svatbou a Leoš jí zahrál i na jeho koncertech v O2 areně. K písni také vznikl spontánní videoklip, který zachycuje chvíle potom, co Leoš požádal Moniku o ruku.

Gratulujeme páru k výročí a věříme, že mají před sebou ještě krásné roky.

 

Články, které by tě mohly zajímat