Právě vysíláme

Lewis Hamilton baví fanoušky, učil svého psa jezdit na skatu

15. července 2022 15:41
Lewis Hamilton baví fanoušky, učil svého psa jezdit na skatu

Lewisi Hamiltonovi se letos příliš nedaří, i tak ale neztrácí dobrou náladu. Svému pejskovi Roscoeovi dokonce zřídil účet na sociálních sítích a pravidelně přidává příspěvky, které zaznamenávají, jak se čtyřnohým mazlíčkem tráví čas. Aktuálně jeho fanoušky pobavilo video, jak ho učí na skatu.

Pokud může, tráví Lewis Hamilton svůj volný čas rád s pejskem Roscoem. Založil mu i instagramový účet, na kterém svého mazlíčka popsal jako buldoka vegana, který rád cestuje, hraje si s míčem a miluje pozornost děvčat. Posty pravidelně baví fanoušky, psa si s sebou vozí na mnohé akce a nebojí se ho vzít ani na závody.

Dokonce se nebojí ho postavit na skateboard. Před několika dny sdílel příspěvek Roscoea, jak brázdí ulice na prkně a vypadá, že se mu jízda líbí.

O psovi se traduje, že vydělává sedm set dolarů denně. Je součástí modelingové agentury a pravidelně chodí na konkurzy. Jak Hamilton prozradil, Roscoe se musel stát veganem. Když jedl maso, špatně dýchal a nebyl schopný dlouho chodit. „Když jsem ho v roce 2020 přeorientoval na veganskou stravu, změnilo mu to od základů život. Nemá žádné problémy s dechem, nemá stažené hrdlo, nepřehřívá se jako předtím a rád běhá,“ uvedl závodník.

Články, které by tě mohly zajímat