Právě vysíláme

Liam Payne skončil v nemocnici kvůli ledvinám. Je na tom špatně, informují média

16. září 2023 9:10
Liam Payne skončil v nemocnici kvůli ledvinám. Je na tom špatně, informují média

Liam Payne řeší vážné zdravotní problémy. Zpěvák byl hospitalizován kvůli problémům s ledvinami a jeho stav je dle nejnovějších informací vážný.

Liam vyrazil se svou přítelkyní Kate na romantickou dovolenou do Itálie, kde dvojice oslavovala roční výročí. Zdravotní trable ovšem romantiku přerušily, protože zpěvák musel být znenadání hospitalizován v nemocnici s bolestmi ledvin.

Zpěvák řešil nevolnosti již delší dobu a zdá se, že problémy nyní přetrvávají. Nejmenovaný zdroj uvedl britskému bulvárnímu deníku, že Liam je na tom špatně a lékaři mu provádí všemožné testy. V nemocnici se bude nacházet další týden. Ke zpěvákově stavu se vyjádřila i jeho vlastní matka Karen.  „Je to strašné. Všichni se o něho moc bojíme, navíc je ještě takhle daleko. Je v Miláně a zatím to vypadá, že tam bude týden. Cítím se bezmocná,“ uvedla pro deník DailyMail. Protože se jedná o pravděpodobně dlouhodobý zdravotní problém, Liam Payne byl nucen zrušit turné po Jižní Americe. Fanouškům se veřejně omluvil s tím, že jim to jistě vynahradí.

Články, které by tě mohly zajímat