Právě vysíláme

Like House začíná být životu nebezpečný. Datlovi někdo prořízl pneumatiky

24. května 2021 11:10
Like House začíná být životu nebezpečný. Datlovi někdo prořízl pneumatiky

Účastník reality show Like House Marek Valášek alias Datel pocítili druhou stranu slávy a hněv hejtrů. Někdo mu nožem prořízl pneumatiky!

Účast v reality show Like House začíná být životu nebezpečná. Nejprve někdo otrávil kocoura účastníci Ladě Horové a nyní rozhořčení svých hejtrů na pocítil Datel.

Myslel si, že pojede po týdnu z Like House domu a v tom zjistil, že mu někdo nožem prořízl pneumatiky! Datel se s celou nemilou záležitostí svěřil na Instagramu: “Kluci, příště bych něco takového nedělal na veřejném místě v centru, kde jsou všude kamery,” upozornil pachatele Datel. Poté přiznal, že mu to trochu zkazilo den, ale vzápětí dodal, že si tímto činem pachatel pořádně zavařil, protože auto má půjčené v rámci spolupráce a musí vše řešit a nahlásit.

Na Datla se strhla vlna kritiky poté, co na YouTube potvrdil vztah s Bárou Stříteskou a přiznal, že se s bývalou přítelkyní rozešel přes telefon.

Některým sledujícím youtubera se nezamlouvá jeho chování. V komentářích, jak pod videem, tak na Instagramu upozorňují na to, že jde již o několikátou pravdu, kterou jim postupně naservíroval. Za poslední měsíc se na téma vztahu se Stříteskou totiž vyjádřil hned v několika videích, kde postupně přiznával a dávkoval pravdu, kterou vždy vydával za 100% pravdu.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat