Právě vysíláme

LOUIS TOMLINSON konečně prolomil mlčení. Co vzkázal fanouškům po smrti sestry?

20. dubna 2019 11:10
LOUIS TOMLINSON konečně prolomil mlčení. Co vzkázal fanouškům po smrti sestry?

Ačkoliv je Louis Tomlinson velká hudební hvězda, v soukromém životě zažil mladý zpěvák hodně nešťastných událostí. Před třemi lety zemřela bývalému členovi One Direction matka na rakovinu. Před měsícem přišel Louis i o mladší sestru.

Félicité Tomlinson zemřela v pouhých osmnácti letech. Kamarádi ji našli mrtvou v jejím bytě v Londýně a lékaři potvrdili, že půvabná brunetka zemřela nečekaně na infarkt.

Pro Louise Tomlinsona byla smrt sestry velká rána. Zpěvák se celý měsíc stranil veřejnosti a nedával o sobě fanouškům vědět. Nyní bylo ovšem jeho velké mlčení konečně prolomeno a Louis poděkoval na Twitteru za všechnu podporu, která se mu od smrti sestry dostává.

„Jen jsem chtěl poděkovat všem za jejich krásná slova za posledních pár týdnů. Jsem zpátky ve studiu, abych stvořil něco, co jsem napsal před několika měsíci. Posílám vám spoustu lásky,“ napsal a fanouškům se ulevilo.  Zpěvák totiž na hudbu rozhodně nezanevřel a chystá nové songy.

Rodina Louise Tomlinsona je opravdu velká. Zpěvák má ještě dvacetiletou sestru Lottie, čtrnáctiletá dvojčata Phoebe a Daisy a čtyřletá dvojčata Ernesta a Doris. Všichni sourozenci se tak musí vyrovnat s těžkými tragickými událostmi, co jim osud nadělil.

 

 

Félicité Tomlinson

 

Zdroj: Twitter, Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat