Právě vysíláme

Lucie Šafářová je dvojnásobnou maminkou, Tomáši Plekancovi porodila třetího syna

9. května 2022 20:12
Lucie Šafářová je dvojnásobnou maminkou, Tomáši Plekancovi porodila třetího syna

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec přivítali do své rodiny nového člena. K dcerce Leontýnce jim nyní přibyl chlapec, kterého dvojice pojmenovala Oliver. Hokejista se tak těší ze třetího syna a čtvrtého potomka celkově.

O radostnou novinu se Lucie Šafářová s manželem Tomášem Plekancem podělili s fanoušky skrze sociální sítě, na které přidali fotografii dcery Leontýnky hladící v kolíbce novorozeného Oliverka. „Malý bráška už je s námi! Vítej v té naší sportovní rodině,“ okomentovala snímek tenistka, která nezapomněla poděkovat porodnici na Obilním trhu, zejména pak porodní asistentce Evě Štenclové a docentu Unzeitigovi, kteří se o ni starali.

Manželé oznámili druhé těhotenství na Vánoce, kdy Šafářová sdílela na instagramu fotografii, na níž již bylo znát těhotenské bříško. V té době byla ve čtvrtém měsíci. „U nás budou příští Vánoce zase o něco bláznivější,“ okomentovala tehdy snímek.

Zatímco pro ni jde o druhého potomka, Tomáš Plekanec má z manželství s Lucií Vondráčkovou ještě další dva syny, a to desetiletého Matyáše a šestiletého Adama.

Dvojice se dala dohromady v roce 2018. Vloni učinil hokejista Šafářovou svou manželkou. Se svatebním slibem mu pomohl písničkář Pokáč, vznikla tak píseň plná vtipů. „Tebe by prostě doma chtěl mít každej chlap, kam se hrabe Stanley Cup. Ty jsi ta pravá, vždy stojíš při mně a jednu věc ti zlato musím říct upřímně. Jemu to neříkej, však tobě nechci lhát, mám tě víc než Jágra rád.“

Články, které by tě mohly zajímat