Právě vysíláme

LUCIE VONDRÁČKOVÁ přiznala smutné tajemství. Promluvila o ztrátě miminka!

29. srpna 2019 14:10
LUCIE VONDRÁČKOVÁ přiznala smutné tajemství. Promluvila o ztrátě miminka!

Ačkoliv je Lucie Vondráčková velmi úspěšná a oblíbená umělkyně, ani ji se v soukromém životě nevyhnuly problémy. S jednou velmi bolestnou zkušeností se nyní zpěvačka svěřila na veřejnosti a prozradila něco, o čem nikdy před svými fanoušky nemluvila.

Lucie se už nějakou dobu rozvádí s hokejistou Tomášem Plekancem a stále není jasné, jak jejich odloučení vlastně dopadne. Půvabná zpěvačka a maminka dvou chlapečků se ale nyní nachází v České republice a deníku Blesk poskytla velmi otevřený rozhovor, ve kterém prozradila, jaká smutná událost se jí v životě stala.

Po prvním dítěti si Lucie moc přála další miminko. Po několika měsících ovšem potratila a její druhý syn se tak narodil až na další pokus. „Když se narodil Matyáš, moc jsme si přáli druhé dítě. Adam se ovšem narodil až z třetího těhotenství,“ řekla zpěvačka a rozhodla se varovat i další nastávající maminky, které si myslí, že vždy všechno dobře dopadne. „Ráda bych vzkázala všem budoucím maminkám: To, že máte pozitivní těhotenský test, ještě neznamená, že vše dopadne, jak má… Proto ani já nehlásala svá těhotenství do světa.“

Je jasné, že tato smutná událost Lucii Vondráčkovou velmi zasáhla. Stále se však snaží být dobrou matkou pro své syny a dopřát jim ten nejlepší život.

 

 

Zdroj: Blesk

Články, které by tě mohly zajímat