Právě vysíláme

Lulu byla koťátko kost a kůže. Její proměna je neuvěřitelná

20. dubna 2021 16:33
Lulu byla koťátko kost a kůže. Její proměna je neuvěřitelná

Když přemýšlíme o kočkách, většina z nás si představí obrázky super roztomilých zvířátek, o které je dobře postaráno a žijí šťastné životy, protože jsou rozmazlovány a milovány svými rodinami.

Spousta zvířat však takové štěstí nemá a vyrůstá na ulici, kde se musí o sebe postarat. Naštěstí však existuje spousta úžasných lidí, kteří se starají o toulavá opuštěná zvířata bez ohledu na boj, který s nimi přichází. A právě tito dobrosrdeční lidé mají na mysli pouze jeden jediný účel: poskytnout jim lepší život!

V Austrálii existuje skupina dobrovolníků nazvaná Best Friends Felines, která zachraňuje  kočky a koťata po celém Brisbane. Nedávno se dobrovolníci ujali koťátka jménem Lulu, jež bylo nalezeno v katastrofálním stavu. Zvířátko bylo maximálně podvyživené a vystrašené tak moc, že odmítalo lidský kontakt. Díky péči úžasných lidí se jej pak podařilo zachránit a proměna dnes již velké kočky je neuvěřitelná. Dnes je Lulu již naprosto zdravou kočkou s normální váhou a nebojí se ani lidí. Podívejte se do galerie.

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat