Právě vysíláme

Luxusní svatba dcery Billa Gatese: Obřad a hostina za 43 milionů, hrála kapela Coldplay

18. října 2021 13:10
Luxusní svatba dcery Billa Gatese: Obřad a hostina za 43 milionů, hrála kapela Coldplay

Jak vypadá svatba dcery jednoho z nejbohatších mužů planety? Luxus je slabé slovo! Veselka Jennifer Gates byla opravdu pompézní.

Pětadvacetiletá Jennifer je dcerou Billa Gatese a nyní už i vdanou paní. V sobotu si totiž vzala za muže egyptského jezdce na koni Nayela Nassara. Ještě před luxusní svatbou s rodinou a přáteli si ale dvojice vyměnila sliby už den předtím při muslimském obřadu.

Svatba v New Yorku probíhala opravdu ve velkém stylu a podle zahraničních médií stála až 43 milionů korun. Zúčastnilo se okolo 300 hostů a na večírku zahrála kapela Coldplay. Velký den pak proběhl na rodinném ranči a například svatební dort byl vyroben v luxusní francouzské pekárny Ladurée a měl hned několik pater. Nevěsta pak oblékla krásné šaty od slavné návrhářky Very Wang.

Jennifer je nejstarší dcerou miliardáře a spoluzakladatele společnosti Microsoft Billa Gatese a jeho dnes již bývalé manželky Melindy. Absolventka univerzity Stanford se věnuje jízdě na koni, stejně jako její manžel.

Nayeli Nassare, jsi jedinečný. Nemůžu se dočkat, jak se do konce života budeme spolu učit, růst, smát se a milovat. Milionkrát ano,“ napsala Jennifer loni v lednu, kdy ji Nayel během dovolené požádal o ruku.

 

Články, které by tě mohly zajímat