Právě vysíláme

Lvi a tanec u Vltavy: Karlos Vémola přiblížil, jak bude vypadat svatba s Lelou

8. června 2021 14:10
Lvi a tanec u Vltavy: Karlos Vémola přiblížil, jak bude vypadat svatba s Lelou

Nejslavnější český MMA zápasník Karlos Vémola a jeho partnerka Lela Ceterová spolu nejenže čekají druhé dítě, ale mají se i brát. A jak už samotný Terminátor avizoval, půjde o velkolepou událost.

Karlos si potrpí na luxusu a nebojí se rozhazovat. Je tedy jasné, že jeho svatební den bude pojat ve velkém stylu a rozhodně nepůjde o obyčejnou veselku. Zápasník nyní ostatně pro televizi Prima řekl, kde se celá sláva odehraje.

„Na Slovensku je to tak, že přijíždí už ráno celá rodina do domu. Tak to také uděláme. Objednal jsem saxofon, to bude hudební doprovod a kulisa. My pak s chlapama naskáčeme na parník, protože bydlíme u Vltavy, a pojedeme parníkem do centra,“ uvedl Vémola a dodal, že u obřadu nebudou chybět ani jeho oblíbení lvi. „První svatební tanec budeme tančit na molu na Vltavě. Tady u Vltavy bych si představovat také pobíhat lvy. A zároveň bych tu viděl i obřad,“ spřádá plány.

Karlosova partnerka Lela čeká druhé dítě a malé Lilince přibude sourozenec. Jaké tedy nevěsta zvolí svatební šaty? To se nechme překvapit. Samotný Terminátor má však jasno. „Hlavně musí být sexy s velkým výstřihem,“ tvrdí.

Vémola se rovněž nebál prozradit, kdo by měl dvojici oddat. Původně pár oslovil starostu pražských Řeporyjí Pavla Novotného. Kvůli termínu z toho ovšem sešlo. „Hledám někoho, kdo by nás oddal trochu vtipně. Nejsem úplně na takové ty náboženské zdlouhavé řeči. Jsem ateista. Lela je sice pokřtěná, ale svatba v kostele určitě nebude. Původně nás měl oddávat Pavel Novotný. Ten ale právě v ten termín nemůže, takže nás bude oddávat někdo, jak to říct… normální?“ uvedl.

 

Zdroj: Prima, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat