Právě vysíláme

MACAULAY CULKIN překvapil vzhledem. Z alkoholové trosky je sexy fešák!

16. října 2018 15:10
MACAULAY CULKIN překvapil vzhledem. Z alkoholové trosky je sexy fešák!

Dětská hvězda Macaulay Culkin to v životě neměl příliš jednoduché. Role Kevina z filmu Sám doma ho v pouhých osmi letech katapultovala mezi celebrity první kategorie a roztomilý blonďáček si tak dětství pořádně neužil, protože šel z jednoho projektu do druhého.

Herec zažil během dospívání mnoho karambolů. Jeho otec ho psychicky týral a Macaulay začal posléze nezdravě holdovat alkoholu a drogám, které z něho udělaly doslova trosku.  Ke svým dětským úspěchům na stříbrném plátně se už nikdy nepřiblížil a pro filmové režiséry i fanoušky se stal jen dalším z těch, kteří slávu neunesly a Hollywood se jim díky malérům uzavřel.

Dnes už se Culkin před kamerou neobjevuje, boj s drogami a alkoholem se mu však podařilo vyhrát a vypadá to, že nyní opět žije normální život. Když se před týdnem objevil na předávání hudebních cen American Music Awards, fanouškové jen zírali. Culkinovi to moc slušelo a rozdával úsměvy na všechny strany. Navíc mu to prý báječně klape s partnerkou Brendou Song a společně uvažují o miminku.

Nezbývá než doufat, že mu to dlouho vydrží!

Zdroj: People.com

5 nejzásadnějších knih podle filmové předlohy

Články, které by tě mohly zajímat