Právě vysíláme

Macaulaye Culkin, Avril Lavigne nebo The Black Eyed Peas dostanou hvězdu na chodníku slávy

26. června 2021 14:10
Macaulaye Culkin, Avril Lavigne nebo The Black Eyed Peas dostanou hvězdu na chodníku slávy

Tři desítky celebrit dostanou v příštím roce svou hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Mezi nimi například herci Macaulaye Culkin a Michael B. Jordan, zpěvačka Avril Lavigne, rapper Nipsey Hussle nebo kapela The Black Eyed Peas.

Hollywoodský chodník slávy se v roce 2022 rozroste o dalších třicet osm hvězd. K bezmála dvěma tisícům a sedmi stům osobností se přidají Avril Lavigne, Macaulaye Culkin, Helena Hunt, DJ Khaled či The Black Eyed Peas. Ročně téměř šest kilometrů dlouhá pocta přiláká deset milionů lidí.

O tom, kdo dostane hvězdu na chodníku slávy, rozhoduje zvláštní komise, která vybírá ze stovek nominovaných. Letos zasedla 14. června. „Odvedla skvělou práci, vybrala opravdu talentované lidi. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme jejich reakce, když si uvědomí, že se stali součástí hollywoodské historie,“ uvedla rozhlasová osobnost Ellen K.

K získání hvězdy je nutné uspořádání ceremoniálu a zaplacení poplatku ve výši přibližně šesti set tisíc korun. Každá hvězda je vyrobena z růžového broušeného betonu orámovaná bronzem a vložená do černého čtvrtce. Ve hvězdě je z bronzu vyroben nápis se jménem honorované osobnosti.

Články, které by tě mohly zajímat