Právě vysíláme

Madonna přímo vyděsila fanoušky svým obličejem. Její vzhled bude šokovat i vás

11. října 2023 12:33
Madonna přímo vyděsila fanoušky svým obličejem. Její vzhled bude šokovat i vás

Současný vzhled královny popu Madonny je opravdu zarážející. Zpěvačka se na sociální síti TikTok ukázala zcela bez make-upu a fanoušci jsou doslova zděšeni. Co se to s jejich královnou stalo?

Madonna nikdy nepopírala plastické úpravy obličeje. Legendární zpěvačka bohužel neumí stárnout s grácií a podstupuje řadu úprav. Je navíc velkou milovnicí líčení a nosí nánosy make-upu. 

Nyní se ovšem zpěvaččina skutečná tvář objevila na velmi populární sociální síti TikTok a fanoušci jsou až zděšeni. Obličej kdysi velmi krásné Madonny je totiž neuvěřitelně oteklý a působí velmi nezdravým, a skoro až strašidelným dojmem. Nutno ovšem podotknout, že zpěvačka má za sebou vážné zdravotní problémy a před časem byla hospitalizována kvůli vážné infekci. Madonna dokonce skončila na jednotce intenzivní péče a musela odložit své turné. 

Madonna nyní na sociálních sítích promluvila o aktuální situaci v Izraeli a vyjádřila se ke konfliktu s Palestinou. „Co se děje v Izraeli, je zničující, srdcervoucí, nepochopitelné. Jsem si vědoma, že je to dílo Hamásu i že v Palestině je mnoho nevinných lidí, kteří tuto teroristickou organizaci nepodporují. Tento tragický útok způsobí všem jen další utrpení. Modleme se všichni. Za Izrael. Za mír. Za svět. Konflikty se nikdy nedají řešit násilím. Lidstvo bohužel tuto univerzální pravdu nechápe. Nikdy ji nepochopilo,“ napsala na instagram. Sama se prý řadí mezi občany praktikující židovskou víru. 

Články, které by tě mohly zajímat