Právě vysíláme

MADONNA šokovala fanoušky gigantickým pozadím! Podstoupila snad slavná ikona plastiku?

3. ledna 2019 16:10
MADONNA šokovala fanoušky gigantickým pozadím! Podstoupila snad slavná ikona plastiku?

Hudební hvězda Madonna si na svém vzhledu vždy velmi zakládala a nikdy se netajila tím, že si díky různým plastickým procedurám udržuje mladiství vzhled. Její poslední video však mnoho fanoušků vyděsilo. Podle něj to totiž vypadá, že slavná zpěvačka podstoupila operaci pozadí, jenž se možná trochu vymkla kontrole.

Přímo na Nový rok se na internetu objevilo video, které Madonnu ukazuje při vystoupení s jejím adoptivním synem Davidem. Na nahrávce není na první pohled nic divného. Pokud se ale člověk zaměří na zpěvaččino tělo, všimne si, že se Madonně znenadání razantně zvětšilo pozadí.

„Počkat, nechala si Madonna zvětšit zadek? To mi ani neříkejte,“ zní jeden z komentářů udivených fanoušků. „Proč má tak hnusný a falešný zadek?“ napsala další fanynka a rozjela tak na Twitteru velkou debatu o tom, zda Madonna opravdu podstoupila plastický zákrok či použila jen vycpávky.

Ať je pravda jakákoliv, fanouškům se tato změna rozhodně nelíbí. U popové ikony jsou totiž zvyklý na možná extravagantní, ale vždy dokonalý vzhled, který s tímto nemá nic společného.

 

Zdroj: Instagram, Twitter

4 kvalitní sci-fi filmy, které se objeví v roce 2019 v kinech

Články, které by tě mohly zajímat